Ansvarsfriskrivning

Game Goat Ltd., ger dig härmed dig till www.cheapestgamecards.se ("Webbplatsen") och välkomnar dig att köpa från sortimentet.

Game Goat Ltd. förbehåller sig därmed rätten att när som helst ändra innehållet eller ta bort delar utan att behöva meddela dig.

Begränsat ansvar

Game Goat Ltd. gör sitt yttersta för att uppdatera innehållet på webbplatsen så ofta som möjligt och/eller tillägga. Trots denna omsorg och uppmärksamhet är det möjligt att innehållet är ofullständig och/eller felaktig.

Det erbjudna materialet på webbplatsen är utan någon garanti eller anspråk på att korrekthet. Dessa material kan komma att ändras när som helst utan förvarning av Game Goat  Ltd.

Specifikt för priser och annan information om produkterna på webbplatsen är föremål för uppenbara programmering- och skrivfel. Du kan vid sådana händelser hävda ingen överenskommelse med Game Goat Ltd.  Webbplatsen innehåller hyperlänkar till tredje parts webbplatser och tjänster där Game Goat Ltd. aldrig tar något ansvar.

Upphovsrätt

Alla immateriella rättigheter avseende dessa material tillhör Game Goat Ltd. 

Kopiering, distribution och annan användning av dessa material är inte tillåtet utan skriftligt tillstånd från Game Goat Ltd. , förutom och endast i den utsträckning som anges i reglerna i tvingande lag (såsom rätten att citera), om inte annat anges i specifika material.

Övrigt

Denna ansvarsfriskrivning kan ändras till och från. Denna ansvarsfriskrivning är genererad genom ICTRecht Disclaimer generator(http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)

Kundtjänst

Om du har fått fel kod eller oavsiktligt köpt en digital kod med landsbegränsningar, kontakta vår helpdesk/LiveChat som är tillgänglig 24/7.

Nyhetsbrev

Vi uppdaterar ständigt våra kampanjer och specialerbjudanden. Gå inte miste om några erbjudanden! Håll dig informerad genom att registrera dig med vårt nyhetsbrev.